Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Sonneck in Konigsleiten. Appartement voor  personen in Konigsleiten Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Sonneck in Konigsleiten. Appartement voor personen in Konigsleiten
Appartement Konigsleiten

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Konigsleiten

Appartement Sonneck Konigsleiten

Appartement in Konigsleiten

Het moderne Appartementen Sonneck heeft een ideale ligging: Je verblijft niet alleen in het centrum van Konigsleiten en op slechts enkele stappen afstand van de skilift en piste, maar het is ook nog een heerlijk bosrijke omgeving. Echt een ideaal wintersportadres! Het complex bestaat uit twee gedeeltes, het originele hoofdgebouw en de nieuwbouw, welke aan elkaar verbonden zijn.

Je hebt de keuze uit verschillende types modern ingerichte appartementen welke verdeeld zijn over beide gebouwen. Per appartement is een plaats in de parkeergarage voor je auto bij de prijs inbegrepen en er liggen er in de badkamer alvast zachte badjassen voor je klaar.

Het nieuwe gedeelte van Appartementen Sonneck heeft een binnenbad met een schitterend panoramisch uitzicht over het Zillertal. Aan het eind van een heerlijke winterse dag op de piste kun je de skikleding verruilen voor de badjas en in het wellnesscentrum in het hoofdgebouw de batterijen weer helemaal opladen. Naast het prachtige verwarmde zwembad vind je in het wellnesscentrum ook nog een sauna en infraroodcabine.

Wanneer je broodjes besteld bij de receptie, worden deze 's morgens vroeg aan de deur van je appartement afgeleverd, zodat je kunt genieten van een vers ontbijt in je eigen appartement. Voor het diner kun je terecht in een van de leuke restaurants in het centrum, de leuke bijbehorende pizzeria of je kunt in je eigen keuken iets lekkers maken!

Tip:

Bij de verhuurwinkel van Appartementen Sonneck ontvang je, als gast, 10% korting op je materiaalhuur.

  • € 539
  • 4-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Konigsleiten

Appartementen Almdorf Homes

Appartementen Almdorf Homes
vanaf 700,00 EURO
Bekijk Appartement

Almdorf Homes Konigsleiten

Almdorf Homes Konigsleiten
vanaf 354 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Pinzgauer Hohe

Appartement Pinzgauer Hohe
vanaf 444 EURO
Bekijk Appartement

Residenz Konigsleiten

Residenz Konigsleiten
vanaf 529 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Sonneck

Appartement Sonneck
vanaf 539 EURO
Bekijk Appartement