Dit gezellige en karakteristieke huis staat op een zuidhelling en is dus zeer zonnig gelegen. De woning ligt aan een smal, zeer ru Dit gezellige en karakteristieke huis staat op een zuidhelling en is dus zeer zonnig gelegen. De woning ligt aan een smal, zeer ru

Gmund

Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Gerlosberg

Dit gezellige en karakteristieke huis staat op een zuidhelling en is dus zeer zonnig gelegen. De woning ligt aan een smal, zeer rustig weggetje in het Ortsteil Gmund, ca. 3 km buiten Gerlos-centrum.

U bewoont de gehele aanbouw van deze kleine boerderij. De vakantiewoning bevindt zich op de parterre en 1e etage (op de foto rechts), prima ingericht en smaakvol gemeubileerd. De kinderen zijn van harte welkom op de naastgelegen boerderij, waar o.a. koeien, kippen, hazen, eenden te vinden zijn. Er is zelfs mogelijkheid tot ponyrijden vlakbij de woning. Vanaf het terras kijkt u neer op een klein stuwmeertje en vlakbij is een vijver.

In de winter liggen er diverse mooie skigebieden in de nabije omgeving. Kortom een ideale locatie voor zowel de zomer als wintervakantie en zeker ook voor jong en oud.

  • € 465,00
  • 3-sterren Appartement
  • 6 personen
Gmund, Appartement voor 6 personen in Gerlosberg


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer