Uitgebreide informatie over Appartement Sporer in Gerlosberg. Appartement voor 4 personen in Gerlosberg Uitgebreide informatie over Appartement Sporer in Gerlosberg. Appartement voor 4 personen in Gerlosberg
Appartement Gerlosberg

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Gerlosberg

Sporer Gerlosberg

Appartement in Gerlosberg

Op een gezonde hoogte van ruim 1200 meter is landhuis Sporer gelegen op de Gerlosberg. Een heerlijke rustige en vooral zonnige plek met een adembenemend uitzicht over het Zillertal.

Op de begane grond bevindt zich uw ruime vakantiewoning. U beschikt over een eigen ingang, privacy gegarandeerd!
Vooral de aparte woonkamer en aparte keuken zijn een groot pluspunt van deze woning. Het interieur is gezellig en comfortabel. Vr uw woning is een kleine tuin en een terras waar u 's avonds kunt genieten van de prachtige zonsondergang.

In de winter stopt de skibus direct voor de deur en brengt u gratis in een paar minuten naar het skigebied Zillertal Arena. Bij voldoende sneeuw kunt u tot aan de voordeur terugskien.

  • € 375,00
  • 3-sterren Appartement
  • 4 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Gerlosberg

Haus Alpenblick

Haus Alpenblick
vanaf 518,00 EURO
Bekijk Appartement

Chalet Schiestl

Chalet Schiestl
vanaf 306,00 EURO
Bekijk Appartement

Schragl

Schragl
vanaf 447,00 EURO
Bekijk Appartement

Hauser

Hauser
vanaf 562,00 EURO
Bekijk Appartement