Bij de familie Staudacher in Gerlos krijgt iedereen een warm welkom. Bij de familie Staudacher in Gerlos krijgt iedereen een warm welkom. "Hallo, Gruss dich...." klinkt het zodra je hier binnen stapt.

Staudacher

Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Gerlos

Bij de familie Staudacher in Gerlos krijgt iedereen een warm welkom. "Hallo, Gruss dich...." klinkt het zodra je hier binnen stapt. Hans en Gretl zijn een typisch Oostenrijks stel die met liefde voor hun gasten zorgen. Je kamer of appartement is eenvoudig ingericht. De skibus stopt op nog geen 150 meter van je appartement. Centrum van Gerlos is op loopafstand, ideaal dus. Hans en Gretl maken graag een praatje met je en vertellen je over wel en het wee van Gerlos. De skipiste ligt letterlijk aan je voeten, hup zo vanaf je appartement skiend de berg af.

  • € 803,00
  • 3-sterren Appartement
  • personen
Staudacher, Appartement voor  personen in Gerlos


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.copyright 2021 contact about | impressum privacy disclaimer