Pension Konigsleiten. Er zijn voldoende pensions en privatzimmer in Konigsleiten.. Een overzicht van de beste pensions in Konigsleiten. 60+ pensions in Konigsleiten op een rij! Pension Konigsleiten. Er zijn voldoende pensions en privatzimmer in Konigsleiten.. Een overzicht van de beste pensions in Konigsleiten. 60+ pensions in Konigsleiten op een rij!
Booking.com

Pension Konigsleiten

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Konigsleiten wil je natuurlijk het liefste in een pension in Konigsleiten wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Konigsleiten.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Konigsleiten verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

  • Pension Konigsleiten - Gasthof Edelweisshaus

    Gasthof Edelweisshaus

    Pension in Konigsleiten
    Door de ligging direct aan de piste is Gasthof Edelweisshaus een echte aanrader voor de wintersportliefhebber. Op slechts 50 meter van het gasthof vindt u de Dorfbahn, waarmee u binnen een paar minuten midden in het skigebied Zillertal Arena staat. Bij terugkomst kunt u van de zon genieten op het zonneterras of nog iets drinken in de gezellige bar. ...lees verder

    Meer informatie vanaf 645,00 EURO