Skiverhuur Konigsleiten - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Konigsleiten waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

 • skiverhuur Konigsleiten - LUCKY`s Skiverleih

  LUCKY`s Skiverleih

  skiverhuur in Konigsleiten
  Konigsleiten 78 ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Konigsleiten

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Konigsleiten. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Konigsleiten vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Konigsleiten aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost skiverhuur in Konigsleiten

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Konigsleiten.

 • skiset volwassenen (ski's, stokken, skischoenen) - 125 Euro
 • skiset kinderen (ouder dan 7) - 100 euro
 • skiset kleine kinderen (tot 6 jaar) - 65 euro
 • snowboard volwassenen - 90 euro
 • snowboard kinderen - 85 euro
Houd er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Lekker winkelen in de skiverhuur Konigsleiten.

De winkel waar je ski's kunt huren in Konigsleiten is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Konigsleiten - tips

De medewerkers van de skiverhuur Konigsleiten kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Konigsleiten.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • De ideale skilengte is voor de meeste mensen tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je vakantie niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. De medewerkers daar zullen je graag van advies voorzien en je materiaal omruilen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er een. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht


Ski's verhuur Konigsleiten - thuis al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Konigsleiten, dan kan je dat tegenwoordig online regelen. De skiverhuur in Konigsleiten biedt je de mogelijkheid om thuis al je skimateriaal te reserveren. Je kunt dat doen via hun website. Dit biedt de volgende voordelen:
 • Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting
 • Korting als je met meer mensen boekt.
 • Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren
 • Vergelijk de skiverhuurders op prijs en materiaal
 • Je bespaart tijd die je kunt gebruiken om te skien of boarden
Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Konigsleiten.

Tourismusburo

Bundesstrasse 27d
6262 Schlitters, Zillertal

T: +43 5288 87187
E: holiday@zillertal.at

Skiverhuur Gerlos
Ski's huren Krimml
Hochfugen skiverhuur
Ski's huren in Finkenberg
Skiverhuur Hippach
Mayrhofen skihuur
Skihuur Zell am Ziller
Skiverhuur Tux
Kaltenbach skihuur
Fugen skiverhuur

Zillertal Arena

Zillertal