Appartement Gerlosberg. Handige tips bij het zoeken van een appartement in Gerlosberg. Bekijk onze selectie of de lijst met beschikbare accomodaties. Appartement Gerlosberg. Handige tips bij het zoeken van een appartement in Gerlosberg. Bekijk onze selectie of de lijst met beschikbare accomodaties.

appartement Gerlosberg zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Appartement Gerlosberg - handig overzicht

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Gerlosberg. De zijn te boeken via Nederlandse reisorganisaties. Dit zijn de bekende Nederlandse organisaties als Arke, Vrij Uit en Belvilla.
 • Appartement Gerlosberg - Gmund

  Gmund


  Voor maximaal 6 personen.
  Dit gezellige en karakteristieke huis staat op een zuidhelling en is dus zeer zonnig gelegen. De woning ligt aan een smal, zeer rustig weggetje in het Ortsteil Gmund, ca. 3 km buiten Gerlos-centrum.

  U bewoont de gehele aanbouw van deze kleine boerderij. De appartement bevindt zich op de parterre en 1e etage (op de foto rechts), prima ingericht en smaakvol gemeubileerd. De kinderen zijn van harte welkom op de naastgelegen boerderij, waar o.a. koeien, kippen, hazen

  Meer informatie Max. 6 personen vanaf 465,00 EURO

Tips voor het zoeken van een leuk appartement Gerlosberg

Kijk goed naar je groep en bepaal je wensen. Wil je echt naast de piste, of is een klein stukje wandelen ook prima. Soms is het prettig om gewoon in de buurt van de skibus te zitten, dat is vaak goedkoper. Kijk bijvoorbeeld in een van de omliggende dorpen.

Als je kinderen meeneemt, kijk dan of er ook goede voorzieningen zijn voor kinderen en baby's in het appartement. Denk hierbij aan een speelkamer, maar ook praktische zaken als een kinderbed of babybedje, magnetron, kinderstoel, etc. Controleer daarvoor wel goed het aantal slaapkamers dat men zegt te hebben. Niet iedereen vindt het even leuk om samen met zijn kinderen te slapen, of in de woonkamer op een slaapbank.

Een goedkoop appartement in Gerlosberg kan ook duurkoop betekenen. Let daarom op eventueel verborgen kosten. Voorbeelden hiervan zijn: schoonmaakkosten, huur van handdoeken en lakens. Vaak is dit inbegrepen, maar niet altijd!

Veel plezier met uw zoektocht naar een leuk appartement in Gerlosberg.
copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer