Appartement Gerlosberg. Handige tips bij het zoeken van een appartement in Gerlosberg. Bekijk onze selectie of de lijst met beschikbare accomodaties. Appartement Gerlosberg. Handige tips bij het zoeken van een appartement in Gerlosberg. Bekijk onze selectie of de lijst met beschikbare accomodaties.

appartement Gerlosberg zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Appartement Gerlosberg - handig overzicht

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Gerlosberg. De zijn te boeken via Nederlandse reisorganisaties. Dit zijn de bekende Nederlandse organisaties als Arke, Vrij Uit en Belvilla.
  • Appartement Gerlosberg - Chalet Schiestl

    Chalet Schiestl


    Voor maximaal 6 personen.
    Chalet Schiestl ligt op de Gerlosberg, midden in de Zillertal Arena. Het centrum van het dorp en het skigebied Zell am Ziller liggen op slecht enkele minuten rijden. In het ruime, vrijstaande chalet verblijft u helemaal alleen in uw vakantiewoning op de eerste verdieping en beschikt u over drie aparte slaapkamers, een badkamer en een woonkeuken. Bovendien horen een balkon, terras en een tuin bij het chalet. De voordelen van een vakantieverblijf op een berg, in tegenstelling tot

    Meer informatie Max. 6 personen vanaf 306,00 EURO

Tips voor het zoeken van een leuk appartement Gerlosberg

Kijk goed naar je groep en bepaal je wensen. Wil je echt naast de piste, of is een klein stukje wandelen ook prima. Soms is het prettig om gewoon in de buurt van de skibus te zitten, dat is vaak goedkoper. Kijk bijvoorbeeld in een van de omliggende dorpen.

Als je kinderen meeneemt, kijk dan of er ook goede voorzieningen zijn voor kinderen en baby's in het appartement. Denk hierbij aan een speelkamer, maar ook praktische zaken als een kinderbed of babybedje, magnetron, kinderstoel, etc. Controleer daarvoor wel goed het aantal slaapkamers dat men zegt te hebben. Niet iedereen vindt het even leuk om samen met zijn kinderen te slapen, of in de woonkamer op een slaapbank.

Een goedkoop appartement in Gerlosberg kan ook duurkoop betekenen. Let daarom op eventueel verborgen kosten. Voorbeelden hiervan zijn: schoonmaakkosten, huur van handdoeken en lakens. Vaak is dit inbegrepen, maar niet altijd!

Veel plezier met uw zoektocht naar een leuk appartement in Gerlosberg.
copyright 2021 contact about | impressum privacy disclaimer