TREINREIS boeken naar Gerlos, hoe en waar regel je een treinreis naar Gerlos. Wij hebben alle mogelijkheden op een rij gezet! TREINREIS boeken naar Gerlos, hoe en waar regel je een treinreis naar Gerlos. Wij hebben alle mogelijkheden op een rij gezet!

Trein naar Gerlos

Je kunt al met de trein naar Gerlos vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Gerlos - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Gerlos is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist uiterst rustig en comfortabel naar Gerlos. Het dichtstbijzijnde station bij Gerlos is Zell am Ziller. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Gerlos. Om deze manier is Gerlos uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Gerlos - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Gerlos te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Gerlos kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 60 Euro per persoon.

Trein Gerlos - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar st Anton am Arlberg wilt weten, Kijk dan even op deze website. Wanneer je daar de datum van reis invult en het vertrekstation en eindbestemming, krijg je direct een handig overzicht met alle reisopties te zien. Je kan dan kiezen welke optie het beste bij jou past. En natuurlijk direct boeken! Super handigNachtrein naar Gerlos

Je kunt ook met de nachttrein naar Gerlos. Elke dag vertrekt er vanuit Amsterdam een nachttrein naar Oostenrijk.Je kunt ook nog opstappen in Utrecht en Arnhem. Terwijl jij slaapt rijdt de nachttrein naar Gerlos dan verder naar Munchen om uiteindelijk in Innsbruck te arriveren, Vanaf het treinstation Zell am Ziller reis je dan door naar Gerlos. Waar je dezelfde dag nog kan gaan wintersporten, Als je met de nachttrein naar Gerlos reist en je rit goed plant, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil!

De nachttrein naar Gerlos is vanaf 30 euro (enkele reis) online te reserveren via deze website

meer informatie en prijzen


Kosten van een treinticket naar Gerlos

Voor de trein naar Gerlos gelden geen vast tarieven. Zowel de Nederlandse, als de Duitse en Oostenrijkse Spoorwegen werken met flexibele tarieven. Doorgaans geldt hoe eerder je boekt minder een treinkaartje naar Gerlos kost.

Je kunt vanaf 180 dagen voor vertrek al online een ticket boeken. In deze gevallen is het zelfs mogelijk om voor minder dan 30 euro een enkele reis met de trein naar Gerlos te boeken.

Naarmate je langer wacht, wordt de prijs van een treinticket steeds hoger. Kort voor de vertrekdatum is de prijs soms wel 3-4 keer zo hoog.

Op tijd boeken loont dus!

Korting op de trein naar Gerlos

Wil je liever niet te veel betalen voor je treinreis naar Gerlos? Zorg dan dat je op tijd boekt. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om korting op de trein naar Gerlos te krijgen.

Doorgaans geldt: hoe eerder je boekt hoe hoger de korting op de trein naar Gerlos. Daarnaast kunnen leeftijd, kortingskaarten, speciale aanbiedingen en flexibiliteit een grote rol bij het eventueel verkrijgen van korting.

Wil je heel veel korting? Boek dan een treinticket met Sparpreis of Supersparpreis, hiermee wordt een ticket soms wel drie keer zo goedkoop.

Wist je trouwens dat in de internationale treinen kinderen tot 12 jaar gratis reizen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is ze van te voren even aanmelden, dan worden ze op je ticket bijgeschreven. In de nachttrein geldt dit zelfs tot 14 jaar. Enige voorwaarde is dat je wel de reserveringskosten voor het kind betaald.

Trein Gerlos - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Gerlos.
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Pension Stockachhof

  Pension Stockachhof


  Zeer gemoedelijk pension van de vriendelijke familie Eberharter. Hier proeft u de typisch Oostenrijkse gezelligheid en sfeer!

  Meer informatie vanaf 432 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Appartementen Stockachhof

  Appartementen Stockachhof


  Gemoedelijke appartementen aan de rand van het centrum van Gerlos.

  Meer informatie vanaf 791 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Appartementen Ferienhof

  Appartementen Ferienhof


  Gemoedelijke en bijzonder goed verzorgde appartementen van Andrea Stockl, die u altijd vriendelijk welkom heet.

  Meer informatie vanaf 721 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Hotel Victoria

  Hotel Victoria


  Stijlvol 'adult only' hotel in het centrum van Gerlos, direct tegenover de Dorfbahn gondel.

  Meer informatie vanaf 824 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Hotel Jagerhof

  Hotel Jagerhof


  Fijn 4-sterrenhotel met uitgebreide wellnessfaciliteiten en een prettige ambiance.

  Meer informatie vanaf 803 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Hotel Central

  Hotel Central


  Zeer geliefd 4-sterrenhotel midden in het populaire plaatsje Gerlos.

  Meer informatie vanaf 838 EURO


FAQ trein Gerlos

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Gerlos.

Hoeveel kost de trein naar Gerlos?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Gerlos is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Gaat er ook een nachttrein naar Gerlos?

Ja. Er rijdt dagelijks een nachttrein naar Gerlos vanuit Nederland. Sinds kort kan je hiervoor online een plaats reserveren een een ticket kopen.

Kijk hier voor meer informatie, prijzen en vertrektijden.

Hoe lang doet de trein naar Gerlos er over?

De reistijd met de trein naar Gerlos is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.


copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer