TREINREIS boeken naar Gerlos, hoe en waar regel je een treinreis naar Gerlos. Wij hebben alle mogelijkheden op een rij gezet! TREINREIS boeken naar Gerlos, hoe en waar regel je een treinreis naar Gerlos. Wij hebben alle mogelijkheden op een rij gezet!

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

Trein Gerlos - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Gerlos is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Gerlos. Het dichtstbijzijnde station bij Gerlos is Zell am Ziller. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Gerlos. Om deze manier is Gerlos uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Gerlos - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Gerlos te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Gerlos kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Gerlos - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Gerlos wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Gerlos - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Gerlos. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Gerlos. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Gerlos niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Gerlos - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Gerlos.
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Pension Stockachhof

  Pension Stockachhof


  Zeer gemoedelijk pension van de vriendelijke familie Eberharter. Hier proeft u de typisch Oostenrijkse gezelligheid en sfeer! ... lees verder

  Meer informatie vanaf 432 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Appartementen Stockachhof

  Appartementen Stockachhof


  Gemoedelijke appartementen aan de rand van het centrum van Gerlos. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 791 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Appartementen Ferienhof

  Appartementen Ferienhof


  Gemoedelijke en bijzonder goed verzorgde appartementen van Andrea Stockl, die u altijd vriendelijk welkom heet. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 721 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Hotel Victoria

  Hotel Victoria


  Stijlvol 'adult only' hotel in het centrum van Gerlos, direct tegenover de Dorfbahn gondel. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 824 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Hotel Jagerhof

  Hotel Jagerhof


  Fijn 4-sterrenhotel met uitgebreide wellnessfaciliteiten en een prettige ambiance. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 803 EURO
 • Trein naar Gerlos met accomodatie Gerlos - Hotel Central

  Hotel Central


  Zeer geliefd 4-sterrenhotel midden in het populaire plaatsje Gerlos. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 838 EURO

Met de trein naar Gerlos
De trein is een comfortabele manier van reizen naar Gerlos.

De Zillertalbahn

De Zillertalbahn is een treinverbinding tussen Jenbach en Mayrhofen. Middels deze trein zijn dorpen als Zell am Ziller, Fugen en Mayrhofen goed bereikbaar. Hieronder staat een schema van de route van deze trein.

Trein naar Gerlos via de Zillertalbahn
Schema van de trein 'Zillertalbahn'

Met de Zillertalbahn kun je ook met de trein naar Gerlos reizen. Je kunt dan vanaf Zell am Ziller de bus nemen.


Treinkaartjes naar Gerlos via de NS

Natuurlijk kan je ook met de Nederlandse Spoorwegen gaan wintersporten in Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal biedt de NS treinkaartjes aan richting de meeste wintersport gebieden.. Via de website van NS kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Gerlos kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel treinkaarten je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de Nederlandse Spoorwegen, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar vanaf 200 Euro per persoon.

copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer