Sneeuwhoogte Gerlos. Bekijk de actuele sneeuwhoogte in Gerlos en de historische sneeuwhoogte in Gerlos. Sneeuwhoogte Gerlos. Bekijk de actuele sneeuwhoogte in Gerlos en de historische sneeuwhoogte in Gerlos.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Gerlos 152 km aantal cabineliften in skigebiet Gerlos 26
aantal rode afdalingen in skigebied Gerlos 381 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Gerlos 69
aantal zwarte afdalingen in skigebied Gerlos 87 km Gerlos 82
Skigebied bekijken

Sneeuwhoogte Gerlos - actueel

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Gerlos en Konigsleiten. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte in Gerlos altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste. De sneeuwhoogte in Gerlos is in december vaak wat lager. Gemiddeld circa 30 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte in Gerlos. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.<

Actuele sneeuwhoogte Gerlos

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Gerlos en de historische sneeuwhoogte in Gerlos en Konigsleiten
sneeuwhoogte Gerlos en Konigsleiten De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Gerlos en Konigsleiten op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Gerlos en Konigsleiten in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Gerlos en Konigsleitenvan vorig jaar weer.


copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer