Kerstvakantie in Gerlos doorbrengen? Bekijk vrije appartementen, pensions en hotels in Gerlos tijdens de kerstvakantie (oud en nieuw). Kerstvakantie in Gerlos doorbrengen? Bekijk vrije appartementen, pensions en hotels in Gerlos tijdens de kerstvakantie (oud en nieuw).
Booking.com

Kerstvakantie in Gerlos

De kerst is een hele leuke periode voor een wintersport in Gerlos. Vaak ligt er al een aardige laag sneeuw en dit geeft natuurlijk extra sfeer aan de kerst in Gerlos. Oostenrijkers vieren net als Duitsers op 24 december kerstavond. Dit betekent dat de winkels in Gerlos vroeg dicht gaan op 24 december en dat op de avond van 24 december veel restaurants en bars in Gerlos gesloten zijn.

Op 25 en 26 december zijn de winkels en restaurants in Gerlos wel op de normale tijden geopend.

Oud en Nieuw vieren in Gerlos.

Oud en nieuw is een van de drukst bezette weken in Gerlos. Dat betekent dat er veel vraag naar hotels en appartementen is voor deze periode. Als je op tijd begint met zoeken is er echter altijd wel een accomodatie te vinden.

Oud en nieuw wordt groots gevierd in Gerlos er is een groot vuurwerk en op oudejaarsavond vind er een fakkeltocht plaats in Gerlos. Op 1 januari zijn de skiliften in Gerlos gewoon open. De eerste uren is het erg rustig op de pistes. Dus ook vroeg naar bed gaan met oud en nieuw kan de moeite waard zijn.

Appartement of hotel in Gerlos ttijdens de kerstvakantie

Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension in Gerlos zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Gerlos invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels, appartement en pensions.
Booking.com

copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer