Het mooiste vakantiehuis Gerlos vind je bij ons. Wij hebben alle vakantiehuizen en chalets in Gerlos op een rij gezet. Bekijk ons overzicht en lees onze tips om het  beste vakantiehuis te vinden. Het mooiste vakantiehuis Gerlos vind je bij ons. Wij hebben alle vakantiehuizen en chalets in Gerlos op een rij gezet. Bekijk ons overzicht en lees onze tips om het beste vakantiehuis te vinden.

vakantiehuis Gerlos zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Vakantiehuis Gerlos

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen. Hieronder staan een aantal leuke chalets in Gerlos. Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen in Gerlos verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je vakantiehuis in Gerlos huren.

Vakantiehuis Gerlos via Belvilla of Interhome

Belvilla biedt meerdere vakantiehuizen in Gerlos aan. Hieronder staan een aantal beschrijvingen van vakantiehuizen in Gerlos.

  • Chalet Gerlos - Chalet Dengg incl. catering - 9-10 personen

    Chalet Dengg incl. catering - 9-10 personen


    Het chalet Dengg ligt op een goede locatie in Gerlos, direct naast de oefenpiste met sleeplift en langlaufloipe. Je zit op het randje van Gerlos, op slechts 5 minuten met de skibus of auto van de 'Isskogel' cabinelift. Met deze lift word je gelijk middenin het skigebied van de Zillertal Arena gebracht. Sinds december 2016 kun je ook via de nieuwgebouwde Dorfbahn Gerlos het skigebied in! Deze ligt nóg dichter bij chalet Dengg en brengt je via het middenstation op de Rossl Alm

    Meer informatie vanaf 4500 EUROcopyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer