Skiverhuur Gerlos alle mogelijkheden om ski's te huren in Gerlos op een rij. + laagste PRIJS garantie. Skiverhuur Gerlos alle mogelijkheden om ski's te huren in Gerlos op een rij. + laagste PRIJS garantie.

Skiverhuur Gerlos- ski's huren in Gerlos informatie

Ski's huren in Gerlos met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Gerlos - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Gerlos waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting • skiverhuur Gerlos - Sport Egger
  Sport Egger Gerlos Ort 206
  Gerlos
  Tirol

  Tot
  12% korting bij een online reservering meer informatie

Skiverhuur Gerlos - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Gerlos. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Gerlos vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Gerlos aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost skiverhuur in Gerlos

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Gerlos.

Houd er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Gerlos - tips

De medewerkers van de skiverhuur Gerlos kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Gerlos.

Lekker winkelen in de skiverhuur Gerlos.

De winkel waar je ski's kunt huren in Gerlos is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen of een skibril kopen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, skibroek of ski jas.

Vergelijk overigens de skiverhuur Gerlos goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.


FAQ skiverhuur Gerlos

Hieronder staan de meest gestelde vragen over skiverhuur in Gerlos.

Waar is de skiverhuur in Gerlos?

In Gerlos zijn meerdere shops waar je skimateriaal kunt huren. Een aantal vindt je onderaan de piste, vlakbij de skilift. Wanneer je er zeker van wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of wanner je kostbare tijd wilt besparen tijdens je, toch al veels te korte, wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hier staan de skiverhuren in Gerlos waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

Meer informatie

Wat kost skihuur in Gerlos

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat er wordt gekozen. Hier staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren in Gerlos.

Een snowboard huren in Gerlos kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen bij de skiverhuur in Gerlos.

Meer informatie


copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer